Årets auktionstjurar

Nu börjar vi närma oss årets höjdpunkt! Snart är det dags för 2023 års elitauktion av individprövade tjurar. Lördagen den 25 mars är ni välkomna till Gunnarp och visningsdag av årets auktionstjurar. Visningsdagen blir även startskott för den digitala auktionen. Auktionen avslutas sedan fredagen den 31 mars.

Årets tjurauktion är digital och budgivning sker som tidigare på HOABs auktionssida (www.hoab.se). Som tidigare kommunicerats kommer det inte tryckas någon auktionskatalog inför årets auktion, all information finns nu digitalt. Årets auktionstjurar är presenterade under fliken “Årets omgång – Auktionstjurar” här på Köttrasprövningens hemsida. På hemsidan kan man öppna upp ett auktionsblad per enskild tjur, eller samtliga auktionsblad per ras (PDF-dokument). Under fliken “Auktion 2023” finns aktuella auktionsvillkor och annan viktig information, förteckning över säljare, villkor för köpare av tjur för tappning samt tilläggslista. På Köttrasprövningens hemsida och på HOABs auktionssida kommer filmer och hälsokort finnas på tjurarna närmare auktionen. Där läggs också eventuella ändringar och kompletteringar upp.

Varmt välkomna till årets visningsdag och auktion!

Lämna ett svar

%d